• Servis mobitela - posaljite postom  Slanje uređaja poštom

  Sve uređaje kojima je potreban servis, zaprimamo i dostavnom službom (cijene dostave provjerite na sljedećim linkovima Pošta, GLS).

  Kako najbolje zapakirati uređaj i pripremiti ga za slanje?

  Uređaj je najbolje zapakirati u originalnoj ambalaži, ako je imate, ako ne poslužit će i kartonska kutija sa dodatkom folije za pakiranje (folija s jastučićima). Kutiju također možete staviti u veću kovertu sa zaštitnim jastučićima, kako bi sigurno i bez dodatnih oštećenja stigla na našu adresu. U kovertu također stavite vaše podatke (broj mobitela, adresu i opis kvara). 

  Naša adresa

  Ringoel Servis
  Obrov 17
  21215 Kaštel Lukšić
  0915185875

  Dostava

  Uređaj šaljete o svom trošku. Ukoliko se odlučite na servis, slanje uređaja natrag k vama je gratis. Ako vam ne odgovara ponuda za servis, zadržavamo pravo naplatiti povratnu poštarinu od okvirno 40kn. Dostava na području cijele Hrvatske traje 2 do 4 radna dana.

  Zaprimanje i servis uređaja primljenih dostavnom službom

  Uređaji zaprimljeni dostavom imaju prioritet pri dijagnostici kvara i servisu. Odradit ćemo ih u što kraćem roku i obavijestiti vas telefonski o stanju uređaja, potrebom popravku, cijeni i završetku servisa.

  Trajanje servisa (popravka)

  Trajanje servisa ovisi o više faktora. Najvažniji su da li je potrebno utvrditi kvar, (ako sami ne znate što je pokvareno), te da li je potrebno naručiti dijelove. Ako vam je kvar poznat npr. puknut ekran i ako dio imamo na stanju, što spada u brzi servis, vaš mobitel može biti gotov već za nekoliko sati i poslan natrag.

  Garancija

  Garancija na sve popravke i sve ugrađene dijelove je 90 dana. Garancija se ne odnosi na softwerske popravke.

  Pošaljite nam najavu 

  Najavite nam slanje uređaja na servis.


  POŠALJI UREĐAJ POŠTOM

  Niste blizu nas? Nema problema, uređaj na servis možete poslati poštom!

  ADRESA

  u.o. Ringoel
  Obrov17, 21215 Kaštel Lukšić

  EMAIL

  ringoel@a1.hr
  smringoel@gmail.com

  TELEFON

  021 228 008

  DOGOVORI SERVIS

  Dogovorite servis unaprijed i skratite vrijeme čekanja