• Brzi servis mobitela

  Brzi servis mobitela

  Servis mobitela - Brzooo!

  Vrijeme je dragocjeno, znamo to jako dobro! Znamo i kako vam je bez vašeg mobilnog prozora u svijet, zato se trudimo što više Vam skratiti vrijeme čekanja na popravak mobitela, a i drugih uređaja.

  Koliko Traje popravak mobitela?

  Trajanje servisa ovisi o više faktora. Najvažniji su da li je potrebno utvrditi kvar, (ako sami ne znate što je pokvareno), te da li je potrebno naručiti dijelove. Ako vam je kvar poznat npr. puknut ekran i ako dio imamo na stanju, što spada u brzi servis, vaš mobitel može biti gotov već za nekoliko sati (od pola sata do 2 sata).

  Pod brzi servis spada i zamjena baterije na svim modelima Apple iPhone, Samsung, Xiaomi, Huawei, zatim zamjena konektora punjenja, mikrofona i slušalica (kada ne čujete sugovornika).

  Tablica okvirnog trajanja servisa

  Što ne spada u brzi servis?

  Pod brzi servis ne spada sve za što je potrebno utvrditi i dijagnosticirati kvar. Radi se najčešće o uređajima koji su smočeni i trebamo detaljno testirati sve funkcije mobitela. Također može se raditi o mobitelima koji povremeno gube signal, sliku, zvuk i sl, a za sve takve kvarove je potrebno vrijeme i kvar se ne može utvrditi bez dijagnostike. Da napomenemo, dijagnostiku na svim uređajima ne naplaćujemo.


 • POŠALJI UREĐAJ POŠTOM

  Niste blizu nas? Nema problema, uređaj na servis možete poslati poštom!

  ADRESA

  u.o. Ringoel
  Obrov17, 21215 Kaštel Lukšić

  EMAIL

  ringoel@a1.hr
  smringoel@gmail.com

  TELEFON

  021 228 008

  DOGOVORI SERVIS

  Dogovorite servis unaprijed i skratite vrijeme čekanja