• Uklanjanje FRP zaštite sa svih uređaja | Ringoel

  frp zaštita

  Zaštita od tvorničkog resetiranja FRP (Factory Reset Protection) ili Google zaštita aktivacije? 

  Android uređaji imaju ugrađene sigurnosne postavke koje omogućavaju zaštitu samog uređaja i vaših podataka u slučaju gubitka ili krađe. FRP se automatski aktivira na vašem uređaju prilikom postavljanja Google računa. Jednom aktivirani FRP onemogućava korištenje uređaja nakon tvorničkog resetiranja sve dok se ne unese Google korisničko ime i lozinka s kojima je uređaj prvotno aktiviran.

  Kako funkcionira zaštita od tvorničkog resetiranja?

  Kada na uređaju napravite tvorničko resetiranje, sve postavke, aplikacije i podaci se brišu i vraćaju na izvorno stanje. Ako ste resetirali uređaj na kojem je aktiviran FRP, tada će vas tražiti unos korisničkih podataka - google računa s kojima je uređaj aktiviran. U slučaju da ste mobitel izgubili ili vam je ukraden i netko neovlašteno resetira vaš uređaj nekom drugom metodom (formatiranjem ili ubacivanjem novog softwera), tada će ga uređaj također tražiti korisničke podatke i uređaj neće biti moguće koristiti.

  Što trebate znati o FRP prije tvorničkog resetiranja?

  Bitno je da znate vaše Google korisničke podatke s kojima je uređaj aktiviran prije samog resetiranja. Ako ne znate vaše korisničke podatke, tada možete u postavkama uređaja provjeriti korisnički račun i resetirati lozinku na www.google.com.

  Što ako ne znate google račun i lozinku, a resetirali ste uređaj?

  Ako ste resetirali uređaj prije provjere i sada vam se pojavio Google aktivacijski prozor i traži korisničke podatke koje ste zaboravili, tada vam možemo pomoći su našem servisu. Uz predočenje računa kao potvrde da je uređaj vaš, uklonit ćemo zaštitu aktivacije i napraviti vam novi Google račun.

  Uklanjanje FRP zaštite aktivacije

  Zaštitu aktivacije - FRP možemo ukloniti sa uglavnom svih marki mobitela i tableta. Dogovori servis
 • POŠALJI UREĐAJ POŠTOM

  Niste blizu nas? Nema problema, uređaj na servis možete poslati poštom!

  ADRESA

  u.o. Ringoel
  Obrov17, 21215 Kaštel Lukšić

  EMAIL

  ringoel@a1.hr
  smringoel@gmail.com

  TELEFON

  021 228 008

  DOGOVORI SERVIS

  Dogovorite servis unaprijed i skratite vrijeme čekanja