• Servis zamjene baterija | Ringoel

  zamjena baterija

  Servis zamjene baterija

  Ako vaša baterija ne traje kao prije ili se gasi na postotku koji nije blizu 0%, tada vašem mobitelu najverojatnije treba zamjena baterije. Ovisno o modelu vašeg mobitela ili tableta, bateriju ćemo zamijeniti odmah ili najkasnije za sat vremena.

  Brz i povoljan servis zamjene baterija. 

  Baterije moraju osigurati stabilnost rada uređaja. Procesor, memorija i ekran zahtijevaju mnogo energije za stabilan rad, te zbog toga baterije trpe opterećenja koja s vremenom dovode do slabljenja kapaciteta i snage. Kada baterija izgubi svoje prvotne karakteristike, odnosno brzo se prazni, uređaj punite nekoliko puta dnevno ili se gasi na postotku koji nije ni blizu nule ili se baterija napuhala, tada jedino rješenje zamjena baterije.

  Usluga zamjene baterija za sve marke mobitela

  Zamjena baterija na svim poznatim markama mobitela, Apple iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi, Meizu, HTC, Nokia, LG, Sony, Alcatel, ZTE - ostale marke na upit.


  Zamjena Baterije na tabletima

  Kao i kod mobitela, karakteristike su iste i kod tableta. Kada baterija izgubi svoje prvotne karakteristike, odnosno brzo se prazni ili se gasi na postotku koji nije ni blizu nule ili se baterija napuhala, tada jedino rješenje zamjena baterije.

  Baterije koje možete zamijeniti u našem servisu

  Samsung Tableti
  Huawei Tableti
  Lenovo Tableti
  Asus Tableti
  Acer Tableti

  Za ostale marke za koje ne možemo nabaviti bateriju, moguće je da vi nabavite bateriju i donesete je zajedno s tabletom, a mi vam je zamijenimo u našem servisu.


 • POŠALJI UREĐAJ POŠTOM

  Niste blizu nas? Nema problema, uređaj na servis možete poslati poštom!

  ADRESA

  u.o. Ringoel
  Obrov17, 21215 Kaštel Lukšić

  EMAIL

  ringoel@a1.hr
  smringoel@gmail.com

  TELEFON

  021 228 008

  DOGOVORI SERVIS

  Dogovorite servis unaprijed i skratite vrijeme čekanja